0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
gta
:hehe: :hehe: :hehe: sto cu kad moram ))
Seb mi je malo popravio zvuk alfice pa poslušajteSimota air filter YouTube - Broadcast Yourself.
Citat: ivorG - 29-01-2007, 22:37:34Seb mi je malo popravio zvuk alfice pa poslušajteSimota air filter YouTube - Broadcast Yourself. Nije loshe....ko moj sestak )) )) Koju si simotu stavio, ja imam simotu gljivu....ali BMC CDA ce umjesto toga
Citat: Niko - 29-01-2007, 22:40:54Citat: ivorG - 29-01-2007, 22:37:34Seb mi je malo popravio zvuk alfice pa poslušajteSimota air filter YouTube - Broadcast Yourself. Nije loshe....ko moj sestak )) )) Koju si simotu stavio, ja imam simotu gljivu....ali BMC CDA ce umjesto toga e to ti ne znam,ako postoji XL onda je taj model,budem slikao pa ćeš vidjeti
(Image removed from quote.)
Jesu i klješta su drugačija odn. oblik klješta i samih pločica je drugačiji i imaju veču površinu nalijeganja na disk, ali isto su četveroklipna.Meni je prosječna potrošnja konstantno između 12 i 13 litara po kompu, a tako nekako ispada i kada ručno računam. Sa tim autom uopče nije problem potrošiti prosječno i 5-6 litara više, no pri takvoj vožnji ni jedan auto (pogotovo ne dizelaš) nebi trošio malo.Poanta priče je da tko hoće štedljivo voziti uopče ne treba razmatrati GTA.E basta!
Citat: Hondo - 16-01-2007, 09:55:31Jesu i klješta su drugačija odn. oblik klješta i samih pločica je drugačiji i imaju veču površinu nalijeganja na disk, ali isto su četveroklipna.Meni je prosječna potrošnja konstantno između 12 i 13 litara po kompu, a tako nekako ispada i kada ručno računam. Sa tim autom uopče nije problem potrošiti prosječno i 5-6 litara više, no pri takvoj vožnji ni jedan auto (pogotovo ne dizelaš) nebi trošio malo.Poanta priče je da tko hoće štedljivo voziti uopče ne treba razmatrati GTA.E basta!