Evo da se javi i vlasnik navedene alfe,pricat cu samo o sadašnjosti jer me prošlost ne zanima a i nema smisla ako me razumite,,,, kad sam auto kupija bila je sasvim ok stanju nikad nije imala veći karambol i sl dakle još je prva boja na autu, pituran joj je samo pr branik i pr desni blatobran a blatobran nije skidan jer je originalna masa gori tako da je vjerojatno bija ofrižan ili tako nešto znači karoserijski ako zanemarimo ovo stanje je odlično uvjeravam vas da je auto komplet opiturat da bi bila kao nova znači mislim na luftove zazore,kit itd,dalje, unutrašnjost s obzirom da auto ima 125 tkm je odlično stanje mislim da se većina gta nemože pohvalit sa ovakom očuvanosti i to govori kako su se bivši i sadašnji vlasnici odnosili tj odnose prema autu nadalje mehanika,,, kad sam je kupija tija sam joj malo unaprijedit vozne osobine i kupija sam nove gevinde bilstein b 16 pss 9 u AH (13500KN), zatim sam namontira prije nekih 7-8 miseci nove bridgestone re 070 gume prišle 3-4 tkm, zatim sam napravija upgrade kočnica sa 305 na 330 mm veliki brembo zatim sam ugradija originalne ksenon farove 04g, zatim sam ugtadija BMC karbonski usis,da bi prije 2 miseca izbacija motor od 125 tkm i ubacija motor od cca8o tkm ne zato šta mi motor nije valja ili mi je puka remen ka nekima nego zato šta ja osobno radim sa djelovima alfa romeo i moga sam si to priuštit jer ipak mi je draži ovaj od 80tkm a ovaj drugi ima kupca tako da ne pričam nebuloze potpuno ispravan motor sa mjenjačem i instalacijom sve,zatim sam kod Mislava naručija strongflexe (crvene) da joj malo unaprijedim komponente ovjesa koje su potpuno ispravne znači ništa ne klapa ne lupa ne škripi mada je auto na gevindama i vozi se kao karting ali doslovno ,sada čekam prednje omp-ove gornju i donju strut štangu, još da napomenem auto ide prebolesno,mehanički je potpuno ispravno apsolutno nema greške,limarijski zanemarit ovo oštećenje je super,unutrašnjost odlična neznam nakon svega ovoga kako netko može sudit o nečemu a nezna o čemu se radi,,, ,,,,, ja kad sam je kupija unatoč nekim nedostacima koje sam otklonija sam bija sritan kao malo dite tako da, ako je mjerilo općeg stanja auta jedno oštećenje blatobrana i vrata koje se sanira za 200 eura a zanemaruje se stvarno stanje i sve ovo šta sam gori naveja onda je i bolje da mi takovi ne dolaze jer ja svoj auto prvenstveno volim a tek onda ga se gledam riješit. Nadam se da je slika za ovu gta sada bar malo jasnija, veliki pozdrav iz Dugopolja. Samo da napomenem da se ovaj moj osvrt ne odnosi na nikoga osobno!!!
*Prebačeno iz Alfe u oglasniku