0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
na mojoj alfi tempomat radi na brzinama većim iznad 40km/h!!!100% sam testirao i u 3. i 4. i u 5. brzini i radi bez problema!
Tako da nisam siguran da li je izvodivo za tvoju alfu iz '96. godine! :
za provjerit dal radi netreba ni uklopka ni nista netreba nista ni provlacit treba par žica i prekidača ukopcas u centralu po shemi i probas vrlo jednostavno
Seb, da li je moguce po broju sasije ili nekom drugom broju provjeriti da li ima podrsku za tempomat?
danas ugradio na 159 1.9 16v koja nije imala instalaciju u cijelost ali sad ima
Ja sam novi vlasnik ove Alfe i tempomat za sada radi bez greške
Pitanje za Seba:Jel može da se ugradi tempomat u moju Lanciju K coupe 2.0 turbo,16 ventila,151 kw iz 98,možda i iz 97(Boš motronik 2,7) i koliko bi to koštalo i za koliko sati otprilike se ta operacija izvodi?
Da malo skinemo prašinu sa teme... Tražio sam po netu i ovuda, ponovno ne dobivam konkretan odgovor. Radi se o 147 Emozione, nema tempomata niti pripreme za njega. Interesira me, da ECU podržava tempomat, gdje se moram spojiti sa tempomatom??? Koliko to vremena zahtjeva. Imam priliku uzeti tempomat sa komplet instalacijom, pa bi volio spojiti i probati dal to radi... Pozdrav svima
ako budes isao to radit naoruzaj se strpljenjem...ja sam izgubio nekoliko dana da to upogonim na svojoj 156 2.4 10v, isto sam razvlacio instalaciju i sve, ali iako ECU kuzi komande tempomata ne zeli setirat brzinu....mozda se opet nekad kad budem imal puno vremena primim toga ali trenitno to miruje
Seb, se da ugraditi tempomat na AR Mito 1.4 TB Sport pack 2008. godina?auto ima full opremu osim tog tempomata...to je ona crna od frenda..
Seb, jel moze tempomat na AR 166 2.5 V6 iz 1999god, koliko para i vremena trebas da to postelas?
Ma ne gori nis, nikakav zvuk, nikakva lampica nikakav znak da je ziv