Očekujem vrhunski posao kod ovog majstora

(ali će me to i koštati

). Svu brigu oko limarije ću prepustiti njemu.
Tapecirunge sam skinuo kao i sve ostalo (ovo sa slike još nije konačno, sad u autu osim volana i pola vozačkog sica nema baš ničega!), zato da se ne zamažu dok se bude radilo, ali i zato što sam ''pacijent''

pa sam ih išao oribati, očistiti (pogotovo ventilaciju, ajmeee...), dezinficirati...itd... i to napravim s vremena na vrijeme, doduše ne baš tako opsežno kao ovaj put.
Znam da si u skorijoj budućnosti neću moći priuštiti znatno bolji (mlađi, brži, jači...) auto, a ovaj mi po planu mora izdržati još barem 4-5 godina. Jako sam zadovoljan s motorom, niti limarija nije loša, ali želim reagirati na vrijeme, unutrašnjost isto pristojno izgleda. Jasno da ima sitnica koje upadnu u oko, manjih nedostataka interijera ili izvana, pogotovo picajzlu kakav sam ja. No, sve u svemu mislim da ovakvo ulaganje nije bačen, nego uložen novac, a ipak je jeftinije nego kupovati drugu Alfu samo koju godinicu mlađu pa opet naletiti na ''nepredviđena ulaganja''. Tu znam što sam promijenio i što me još čeka, ali polako to dobiva konačno obličje...
Ipak moram naglasiti kako ''kozmetičke nedostatke'' bezopasne za lim nažalost neću moći sanirati iz financijskih razloga. Dakle, ne očekujte auto ''iz salona'' (makar je to neko vrijeme bio plan...)
Volio bih da, recimo Sipekius, ili ti, ili netko s malo volje i još manje vremena razjasni širem pučanstvu koje to još ne zna štoriju o ''izopćavanju 33 iz Alfine povijesti''. Možda ovi ostali alfisti shvate koja nam je nepravda nanesena, a nas ''tristrojkaše'' još više zbliži...