0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nemoras nista varit, svoj motor izvadis komplet van i ubacis 2.5 naravno i jako velik dio struje ces trebat mjenjt ali lakse je ako ti je sve isto godiste i oprema. trebat ces mjenjat i sredisnji nosac poluge mjenjaca jer trebas i sajle i birac imat od 2.5 ili dizela 1.9-2.4 10v. hladnjaci, aribox sve ti odgovara (naravno crijeva sva od 2.5 moraju ic. ali da, neisplativo osim ako nemas 156 u mint stanju ako imas onda se isplati radis samo za sebe i svoj gust al da to radim isao bih na opciju 2.5 sa neispravnim motorom ko donor i slozit neki 3.0 ili 3.2 unutra na 2.5 geribu te uz par modifikacija imas zdravih 240-250 ponija na kratkoj getribi.
Ja sam pretpostavio da možda treba variti jel nisu isti motori, ipak je V6 hrga pa sam mislio da su na drugim mjestima nosačiNeznam, ja to nebih radio, ali ako kolega ima volje, vremena i novaca zašto ne
bolje receno od tipa do 147 (mislim da su zadnje bile 2009 ili tako nesto) su ti sve pizdarije iste. most, i krakovi su ala isti.
jel neko menjao 1,9 za 2,4 motor od 150 konja ne onaj od 136,koliki je to sex jel zna neko za ubaciti
sa 1.9 77kw na 2.4 103-110kw uz mehaniku problem je struja. sa 1.9 77kw na 2.4 100kw struja nije problemsa 1.9 81-85kw na 2.4 103-110kw struja nije problemsa 1.9 81-85kw na 2.4 100kw struja je problem
Pozz ekipa..nezz dal ima koja slicna tema..al evo da i ja otvorim jednu.Naime zanima me dal ima ko kakva iskustva sa zamjenom motora trenutno imam 1.9 81 kw 2001.g posto mi motor obilno trosi ulje planiram ga zamjeniti...a tu dolazim do pitanja dal mogu ubacit onaj motor od 103 kw i kj bi sve trebal mjenjati vjerojatno cjelokupnu struju..bravu itd?
Hvala na savjetima..A di bi nabavio tu jacu turbinu a da mogu biti siguran da valja ?
Ubiti da radi srolje sam izvadio motor koji je bio ko urica..btw ako mozda znate da ko prodaje 81 kw motor?