upravo dosao od tokica, ovi prednji su bili za ts pretpodstavljam, nemaju onaj pipak na koji se spaja krajnik tako da ovi ic na reparaciju, ako ce se moc uopce to i napravit, bas sam razocaran a mislio sam da bi se upravo to moglo dogodit.
na ajde, kad sam vec ovdje imam jos dva pitanja, zanima me pumpa ulja, nekako sam siguran da mi je ova na odlasku, imam jednu za 1,7 16v ali e znam u kakvom je stanju, imam i od 1,6 boxera koju znam da valja, zanima me dali itko zna, a siguran sam da ovdje ima barem dvojica koji ce mi moc dat tocan odgovor, dali mogu iskoristit tu sa 1,6 na 1,7 i ako ce i pasat hoce li dobro odradit posao?
drugo me zanima motoric minimalnog dovoda zraka, dali se to moze ikako ispitat i reparirat, ili ako se moze igdje nabavit, nesto sam negdje cuo da su se ti motorici stavljali i u druge aute, opele stare, pa odma dal itko zna dal je i to tocno d mi bude lakse trazit
usput se ispricavam za kabaja, kajaba, stvarno ne mogu pratit proizvodace djelova, a bio sam bas sretan jako juce kad su mi javili da ih imaju i zanimalo me dali cemu valjaju. Hvala majstoru koji je napisao da su dobri;)