Moj omiljeni auto u kolekciji i san jos od kad sam kupio prvu 155.
1993 Alfa Romeo 155 Q4
-Full Zender body kit
-Recaro enterijer
-Momo volan
-OZ superturismo 17"
-61000km
-Novitec lonac(izbacen kasnije)
Narucena davne 1993 i isporucena u Japan. Kupljena od prvog vlasnika, ja sam drugi vlasnik.
Kupljena pre 4 godina. Jedini problem koji je auto imao je servo pumpa za volan,koja je malo slinila ulje. Sve ostalo je bilo u najboljem redu.
Onda sam ja resio da sve povadim, i stavim sve novo, do poslednjeg creva,kabla i srafa. Svi delovi su nabavljeni originalni, iz starih zaliha, koje sam nalazio po Italiji, Grckoj, Estoniji, Poljskoj itd.
U sustini, u magacinu imam delova da sklopim jos jednu Q4 iznova

Da ne pisem detaljno, i da ne stavljam milion slika, auto je rasklopljen i sklopljen sa novim delovima, i nekim dodacima:
-XYZ coilsi(skinuo originalne amorte da ih sacuvam,jer ih je nemoguce naci u prodaji)
-Kompletan custom izduv od turba do kraja,bez katalizatora i sa valve zadnjim loncem(isto da bih sacuvao originalni, a i da bi auto prodisao)
-Squadra cip
-Walbro 255l pumpa za gorivo
-Weber stelujuci za pritisak goriva
-Magnecor competition kablovi
-Forge blow off ventil
-Alpine Phantom face player, zvucnici,pojacalo
-Custom ekran za pracenje parametara motora i dijagnostiku
-Morimoto M2 Bi led projektori
Nesto sam verovatno i zaboravio. U sustini, auto se vozi kao san, lezi na putu kao voz na sinama. Mehanicki gledano, auto je bolji nego kad je izasao iz fabrike. Estetski, nije los, dosta sam ostetio farbu od sitnih kamencica tokom voznje.
U delove koje sam kupovao je upucano nekih 25000 eura. Nosaci motora originalni, po 400-500 eura komad. Senzori, releji, creva itd.
Jedna jedina u Kanadi i Americi.
I da,najvaznije od svega. Nema trunke korozije ili rdje.
Evo i nekih slika