evo malo dojmova nakon 200km
kako sam ve? napisao treba joj pa?nje, ?ena je bila vlasnik (6g) sa dvoje male djece, pa treba iznutra dobro ciscenje, malo sam armaturu i sjedala sredio (trebalo bi jo? sjedala bolje) jer su ko?na i alcantara skupa, prednja su poguljena, a stra?nja su ?ak jako dobro stanje, izvana treba poliranje i lim i farovi, ali u su?tini nije ni?ta stra?no, vi?e bolest trenutnog vlasnika

nisam puno jurcao i nesto probavao previ?e jer ima zimske gume i nije jo? bila na inspekciji kod Makia, ali u tih 200km me dosta iznenadila kako se vozi, ima snage cijelo vrijeme, u svim rasponima gasa, udobna je ali na 18 i ne previ?e, po?to su sjedala polu koza alcantara se ne sklizu, jedino dosta se naginje u zavojima, ali to je prelazak sa 159 na kw v1 pa je i o?ekivano. potro?nja je litru, litru i pol manja nego na 159, u nekim re?imima u zg gu?vi i 2l
odluka je pala na kraju za Deltu jer stvarno je poseban auto, pogotovo ova 1,9. ?eni i meni je boja top, panorama, ove felge su mi vrh, dosta dobra oprema, bosse ba? dobro radi, imao sam prije Lybru 2,4 sw i bio mi je top auto, pa na neki nacin povratak na Lanciu