Pozdrav svima,
Evo da predstavim svoju GTV-jku. Ovaj auto u tocno ovoj boji mi je bio jako dugo zelja i napokon se u 11 mjesecu 2023 sve poklopilo da ju napokon uzmem. Naime, auto uopce nije u tom trenu bio na prodaju niti u oglasniku, nego sam za nju saznao skroz slucajno preko kolege s posla koji je iz Splita i ciji je poznanik bio vlasnik. Odmah smo krenuli u akciju i put Splita, ali naravno za inat je taj dan u Splitu padala biblijska kisa

i dok je meni vlasnik objasnjavao sta je sve radeno na njoj i sta bi jos trebalo raditi ja sam vec znao da bez nje nejdem doma

i vec je taj vikend bila u Zagrebu.
Inace radi se o 2.0 TS , 1996 godiste, znaci PH1 sa skromnih 270 000 km, koliko sam skuzio uvezena je iz Italije i dosta dugo je bila u Splitu. Bivsi vlasnik Zeljko se dobro brinuo za nju i napravio hrpu posla od motora, podvozja, elektrike, unutrasnjosti itd.
Za sada je ovih godinu i sitno bila manje vise u garazi zbog osobnih obveza ali ove godine smo napokon krenuli u akciju

Prvo krecemo s mehanikom i usput radimo na svim "styling" sitnicama. Auto se super vozi i limarija je super ocuvana ali naravno godine su odradile svoje i to se najvise vidi na gumenim djelovima kao kederi, brvte i plastike.
Pa evo i par slika i vidimo se na susretima