28-01-2026, 20:44:10

Autor Tema: Alfisti shop novitec opruge i amortizeri 300e??  (Posjeta: 690 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Trnac

• Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Spol: Muški
    • Ivanić-Grad
Alfisti shop novitec opruge i amortizeri 300e??
« u: 31-01-2025, 00:45:06 »
Pozdrav svima!

Jesam ja zbrikan ili je ovo jako jeftino?
Novitec 4x amortizeri i opruge -40mm sa TUV certifikatom za 300e. To paše direkt na 147 jtd 9v bez prepravki?

https://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-147/Sports-Suspensions/Novitec-Cup-Suspension-Kit::7405.html

Offline Alfistic

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa romeo world
    • Čakovec
Odg: Alfisti shop novitec opruge i amortizeri 300e??
« Odgovori #1 u: 31-01-2025, 07:02:09 »
Ništa čudno, ja sam neki dan dobio FK, također cijena takva, u biti ja mislim da im to svima radi jedna kompanija i samo je razlika u bojama i naljepnicama, vjerojatno negdje u Kini to rokaju a ovi samo pakiraju i dilaju. Generalno djeluje ok sve to skupa kvalitetom ali s FK od prije 10 godina nije usporedivo, vidi se da nije isi proces proizvodnje, materijali, obrada ni blizu ali ponavljam, za te pare suludo je očekivati više
Rasprave s budalama nemaju nikakvog smisla, prvo te navuku na svoj nivo a onda dotuku iskustvom.

Offline edin

• Pripravnik
  • **
  • alfa 156 1.9 jtd tuned and remaped
    • Beograd; Srbija
Odg: Alfisti shop novitec opruge i amortizeri 300e??
« Odgovori #2 u: 05-02-2025, 08:45:30 »
Mislim da ako zelis nesto unaprediti, najbolja mobinacija bilstein b8 uz eibach pro kit, malo skuplje ali radi...
Na staroj alfi mi vec uveliko gura 10+ godina B6 + prokit...
Ni ovo verovatno nije toliko lose, ali koliko para toliko muzike, cela ta prica verovatno xa stazu i nije toliko losa, ali svakodnevno, sigurno nije najsjajnije