Nakon voljene 147mice jtd koju je totalizirao vozac kombija Zagreb Holdinga, dosla je nasljednica.

U biti, nekako sam si bio zacrtao MiTo, ali frend koji ju je trazio vani rekao mi je da su oko tih godina jako blizu sa cijenom, pa nakon kratke potrage odluka je ipak pala na Giuliettu - 2010 godina, uvoz Italija.
Ovaj puta benzinac jer ne idem pretjerano u guzve i auto mi nije svakodnevna potreba.
Veliki servis je obavljen prije 2 godine i presla je 134.000. Nadam se pravih

, no jako je uscuvana, sve je utegnuto, uredno je servisirana (po papirima) i stvarno dobro izgleda za, eto, svoje godine. Ovdje je rađen mali servis i detaljnije pregledana, i receno mi je da je stvarno okej.
Naravno, ni ne ocekivah da je bas sve fantazija, pa treba srediti zadnje krajeve pragova jer se pojavila hrđa oko onih gumenih cepova. Kasnije citao da bas i nije neuobicajeni problem. To cu srediti prije zime...
Dosla je na 16" zimskim gumama pa posto mi je to stvarno bio trn u oku, kupljene su u Italiji 18" felge od Tonalea koje joj imho pasu ko budali samar.
Gume su GY Asymmetric 6. Odlicno je kaj imaju fenomenalno debeli side-wall jerbo manje panicarim kod bocnog parkiranja s tim felgama

Unutrasnjost je vulgaris crna.
Nebum nis pretjerano dodavao na nju niti mijenjao, jedino ju mazio, pazio, uzivao u voznji i uredan servis.
Jedino kaj cu staviti su OEM pragovi jer mi to nekak fali na njoj...
Neki dan odrađeno 1550 km - Zg - Du - Podgorica i istim putem nazad, i nemrem biti sretniji. Cak me i potrosnja na relaciji te vrste odusevila.
To je to za sada