Pozdrav Marine,
Sorry za offtopic no samo kratko pitanje/savjet s obzirom da sam upravo postao vlasnik Giulie.
Pišeš da su nove gume osvježenje nakon tvorničkih RFT (koje su i na mojoj, dot 0524) pa me zanima s kojeg aspekta su osvježenje tj. koje su razlike.
Također, vidim da si servisirao auto u EF Zagreb i EF Maribor pa bih volio da mi preneseš svoja iskustva.
Meni je bio plan ići direkt u Maribor jer sam do sada (za trenutni BMW) imao puno bolja iskustva (i cijene) u sloveniji.
Hvala,
Marin
Pozdrav,
Gume su mi nekako mekše, tiše i auto je totalno miran.
Možda su moje RFT već dale svoje (prije nego mi je puknula guma) pa je osjećaj bio drugačiji nego sa novim gumama. Ako su tvoje xx24 i nisu potrošene ja ih ne bi mijenjao.
Što se tiče Emil Frey-a ja sam radi garancije išao u Maribor. EF HR ne priznaje 5+ jamstvo koje je ugovoreno bilo gdje osim u HR.
Što se samog servisa tiče ja sam zadovoljan. Ok, cijene su vjerojatno veće nego kod nekog od "naših" poznatih majstora ali možda manje nego EF HR.
Išao sam 2 puta na servis i jednom radi prijave na garanciju (gumb ručice mjenjača) i svaki puta sve korektno i po dogovoru. Još sam dobio besplatno pranje i nekakvo mobilno jamstvo (vuča).
Poslano sa mog SM-S921B koristeći Tapatalk