Samo vi uživajte u tim starinama i to ima svoje draži, klub oldtajmera i sl.Što se tiče tog opjevanog sa dvije svjećice po cilindru , sječam se prijatelja koji ga je kupio među prvima(156), bio je toliko kvalitetan da je najzad morao imati malte ne svoju šlep službu koliko mu je puta se pokvario na cesti,i otpisao Alfe za sva vremena.Opet imam poznanike sa tim purešit govnom koji koji ga nekoliko godina voze uz redovno servisiranje, a ovi novi dorađeni hybridi sa lancem trebali bi biti još pouzdaniji.Meni osobno je važno da ima garanciju 5 godina jer u prosjeku toliko držim novi auto ako mi ne dosadi, a za sada ova 4 mjeseca još mi zaigraju leptirići kada ga pogledan i vozim.Inače ne patim na određenu marku auta i ne omalovažam ni jednu, ako se zahebem kupim drugu.Juniora sam uzeo jer me podsjetio na Alfusud koju sam kupio nakon fićeka i prekrasno se vozila za ono vrijeme i da nije prohrđala duže bi se družio sa njom, isto su pravi "Alfisti " govorili da to nije prava Alfa,ali ondašnje Giulije su ima več pokoju godinu pa je nisam htio.
Svi koji robujete sterotipima i sretni ste sa svojim starinama želim vam još puno sretnih km, ali probajte nešto novo, ima probnih vožnji, pa onda realno pišite pa iako vam se ne sviđa, a ne sudite unaprijed bez činjenica.Vidjet čemo za par godina što ste pisati,jer ste i čađare Alfe pljuvali dok nisu postale dostupne.Sretni i zdravi bili.