Pozdrav decki, evo nesto da updejtam topic
Sluzi odlicno prosao vec 8.000km bez ijednog kvara,osim puknuca killera i to je to..
Od interijera morao sam mjenjat doslovce sve sto cini unutrasnjost, toliko dotrajalo zapusteno i puknuto/ne vrsi funkciju nabrojao bi od siceva onih ruznih do kucista od lampica unutrasnjosti, gepeka, konzola puknuta volan rucica mjenjaca, jos mi je ostao samo podni tepih za promjenit i finisirao sam sve da bude tvorniciki manje vise kao novo.Stavio sam plastiku oko cajgera i ventilacije od FL-a, volan 147 i koznu rucicu mjenjaca a drvo izbacio napokon nakon 5 god posjedovanja alfa
Exterijer je manje vise isti, nabacio druge gume na 17ice celjusti u zuto, zatamnio sajbe i to je to.. Vjerojatno cu ici na nesto nizi auto jer low is life i fali mi to drzanje na cesti.
Ujedno sam maknuo zadnji brisac i nabavio drugu elektroniku kljuca za daljinac jer je moj bio mrtav sad radi sve kako spada..
veliki servis je napravljen kao i mali, jedino sto nisam mjenjao je rolica 80mm i remenica alternatora sto cu uskoro.. Motor je zdrav ne curi skoro pa nigdje osim na filteru ulja sto moram provjerit zasto kaplje ponekad..
Iako nema snage nit momenta vuce zdravo, linearno.. Mozda na godinu neka mapa da se makne turbo rupa i dobije nesto snage.. Naravno ovo govorim kao ex vlasnik 2.4 dobre 4 godine i moment i zvuk je ne usporediv..
Tko bi rekao da ce mi se sw svidjet, praktican je za razliku od limmo, valjda to dode sa godinama neki komfor/prakticnost.. I dalje kad vidim limmo mi je definitivno ljepsi 100puta linijom ali sta je tu je

A od problema uocenih zadnjih xy km nabrojao bi samo dvije stvarcice za koje ujedno trebam i savjet.
Kad palim/gasim auto cuje se zvuk zveketanja u getribi ali kad stisnem kvacilo zvuk potpuno nestaje. U voznji se toliko nit primjeti nit cuje, pretpostavljam zamasnjak jer i pri samom kretanju bez gasa pod kuplungom uzasan cvileci zvuk dolazi iz getribe, osim ako je to druk lezaj.. Ne znam nit kako to saznati nit koga pitati pa rekoh ako netko od vas ima iskustva ili se susreo sa slicnom situacijom
Druga stvar je klapna ventilacije, ili je nesto nastimano krivo ili je netko prelemio kontra zice, uglavnom kad svijetli da je klapna zatvorena na gumbu je zapravo otvorena, i kontra. I prilicno me zivcira sto je tako pa bi volio saznat o cemu se radi.. Eto hvala i zivi bili.