Vozim alfu 147 , motor je 1.9JTD sa 85kw snage, godina auta je 2004. Auto mi ne želi upaliti pa ga pokušavam popraviti, svi savjeti su dobrodošli.Probao sam 3 različita akomulatora tako da bih mogao eliminirati to da je do akomulatora.Došao mi je prijatelj sa starterom za akomulator pa smo ga i stim probali upaliti ali nije usjelo, također mi se činilo da dimi tamo iznad alnasera kad smo ga pokušavali sa starterom upaliti.Kada mi se auto pokvario i kada je stao bila je ispala cijev koja povezuje boš pumpu i filter goriva te se dosta goriva prosulo ali na tabli kaže da je gorivo iznad rezerve.Grešku za grijače mi izbacuje već neko duže vrijeme ali s obzirom da ni sa starterom za akomular nismo uspijeli ga upaliti predpostavio bih da nije do samih girjača, njih sam sad naručio svakako pa ih namjeravam zamijenitit.Auto kada se pali samo vergla i neće da se upali.Što bih mogao biti problem, auto planiram sam popraviti pa mi dajte što više konkretnih savijeta, znam da imam dosta posla oko njega i dosta stvari za odraditi što i namjeravam sada, no konkretno me zanima zašto ne pali.