26-07-2026, 04:26:15

Autor Tema: Giulia 2.0 projekt 370 ks  (Posjeta: 16297 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Matej Ti

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
    • Split
Odg: Giulia 2.0 projekt 370 ks
« Odgovori #120 u: 29-03-2024, 14:59:35 »
Bilo je ovdje postova koje je momak zzaista mogao prottumaciti kao sprdanje....
Bilo je i tvojih istupa sa preranim zakljuccima....
Vrlo je tesko ovako virtualno upoznati covjeka odnosno protumaciti neku njegovu izjavu...cesto mi se to dogodi na dopisivanju preko whatsappa....npr. jedna strana protumaci nesto napisano kao sprd u biti je najobicnija sala....
Volio bi da vidim kako ce ispasti ovo sa tuningom nista drugo...
Ak ne fala Bogu....
Sretno

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Alfistic, jockersmoker

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
  • Giulia952MA-2.0-Q4 Veloce
    • Grad Zagreb
« Odgovori #121 u: 29-03-2024, 15:51:10 »
Bilo je ovdje postova koje je momak zzaista mogao prottumaciti kao sprdanje....
Bilo je i tvojih istupa sa preranim zakljuccima....
Vrlo je tesko ovako virtualno upoznati covjeka odnosno protumaciti neku njegovu izjavu...cesto mi se to dogodi na dopisivanju preko whatsappa....npr. jedna strana protumaci nesto napisano kao sprd u biti je najobicnija sala....
Volio bi da vidim kako ce ispasti ovo sa tuningom nista drugo...
Ak ne fala Bogu....
Sretno

Stvarno se osjećam kao kreten, nisam apsolutno nikoga htio povrijediti, a za sto sam uvjeren i da nisam. Sve sto sam napisao stojim iza toga jer sam duuuuuuuugo čitao o bas ovom hibridu, niti u jednom momentu nisam htio pametovati pogotovo ne ljudima koji tuniraju Alfe tu, htio sam probati prenijeti rezultat istoga.... U svoj muci koju sam imao sa servisom, još sam dobio i izrugivanje, ne želim vam ništa loše, ali nađete li se u takvoj situaciji, sjetiti cete me se, pogotovo kad će se netko vama ismijavati... Tu radim i tu sam napravio plan kako to izvesti... Taj servis ponavljam radio je već po mojoj G i bio sam ultra zadovoljan i bez zamjerke, takoder smatram da su se i sad ponijeli fenomenalno i da Ce me obeštetit kako god znaju... mislim da ću samo killer platiti.... Nisam u HR, i da jesam, sigurno bi tražio g Seba da radi to sve, jbga, nisam doma pa nisam, dodem tek preko ljeta dolje sa autom, ostalo se vraćam sa avionom i krstarica me još služi ko prvog dana u Zagrebu... Isto tako i dalje nisam dobio odgovor tko je radio hibrid turbo na tom motoru? Da li taj motor radi na istom principu kao i prijašnji motori? Neznam.... Pročitao sam negdje da je turbo tak dizajniran da ga se bez mape može voziti ali nema dizanja snage.... Itd itd itd.....
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline Alfistic

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa romeo world
    • Čakovec
« Odgovori #122 u: 29-03-2024, 16:02:09 »
Ne znam di sam ja po tebi ispao pun sebe, ali ok , ako ti tako kažeš, ok, Alfe vozim također preko 20 godina i? Koje to veze ima? Ne razumijem u kojem momentu sam Nizozemce stavio iznad naših majstora??? Zato sto sam odlučio da mi ovlašteni servis ugradi turbo? Jer ne znam kome drugome da dam, da ti opet tipkam da se firma promijenila i da su im ljudi koji su radili tamo otišli??? A ja to nisam znao.... I onda ti dodes i zajases me ko konja iz kojeg razloga? Oprosti mi stvaraoče ovog foruma što sam povrijedio tvoje osjećaje, ako imaš ovlasti, obriši mi profil, iako sam već poslao nekome da to napravi umjesto tebe

Neću i ne mogu ti ja obrisati ništa, davno sam ja administratorski dio foruma prepustio nekom drugom, ja sam ti mogao možda sugerirati kao netko tko je na ovom forumu od prvog dana, kao netko tko zna osobno i virtualno masu ljudi s ovog foruma da pitaš neke ljude za koje znam i siguran sam da su već radili ili to što i ti radiš ili vrlo slično ali zahvaljujući tvom nastupu i pristupu prema recimo filipu00 sam zaključio da apsolutno nema potrebe. Samo sam ti htio dati do znanja da ti nije neki nastup s tim predbacivanjem da "ovdje nitko nije radio 2.0 MA" i slično. Da, radili su i rade, doduše ne u ovlaštenom, to je valjda ispod tvoje razine, ljudi koji aute rade sami lokalno, velik broj njih pošalje masu ovlaštenih po šibice ali u tvojim očima njihovo znanje valjda ne vrijedi ništa. Na ovom forumu se moglo pročitati i još uvijek se da naći toliko kvalitetnog materijala da padneš na guzicu, pogotovo jer smo mnogi bili i ostali osuđeni na rješavanje dal problematike, dal redovitog održavanja u vlastitoj režiji i snalažljivosti jer HR nikad nije imala razumnog ovlaštenog niti dilera niti pak su ovlašteni servisi bili neko cvijeće pa je masa ljudi da bi održala aute urednima i ispravnima posezala za drugim metodama, te metode su često bile na zavidnoj razini. Primjerice kod prvih JTS motora u 156-icama kad su krenula čađenja, pad snage, neobjašnjivi problemi recimo SEB je skužio da su motoru tvornički fulane bregaste i ECU, brojim alfistima je to pomoglo da bi sredili svoje aute i vozili ih dalje. To ti je prijatelju razina ovog foruma a ne kukanje jer je netko u ovlaštenom servisu tko radije radi pežoe nego alfe nešto krivo montirao. Ovaj forum je enciklopedija znanja bio i ostao, ovdje su alfisti toliko tolerantni, kolegijalni i spremni na kompromise i pomoć oko svega da ti ne možeš ni zamisliti.

Uživaj u lijepom danu i razmisli malo o tome što sam napisao, nemoj samo iščitati ono što tebi paše i nemoj se ljutiti, blagdani su pred nama. Nisam ti htio reći ništa loše osim da imaš krivi nastup i pristup.
« Zadnja izmjena: 29-03-2024, 16:09:26 od Boxer »
Rasprave s budalama nemaju nikakvog smisla, prvo te navuku na svoj nivo a onda dotuku iskustvom.

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: clio, filip00

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #123 u: 29-03-2024, 16:26:01 »

Neću i ne mogu ti ja obrisati ništa, davno sam ja administratorski dio foruma prepustio nekom drugom, ja sam ti mogao možda sugerirati kao netko tko je na ovom forumu od prvog dana, kao netko tko zna osobno i virtualno masu ljudi s ovog foruma da pitaš neke ljude za koje znam i siguran sam da su već radili ili to što i ti radiš ili vrlo slično ali zahvaljujući tvom nastupu i pristupu prema recimo filipu00 sam zaključio da apsolutno nema potrebe. Samo sam ti htio dati do znanja da ti nije neki nastup s tim predbacivanjem da "ovdje nitko nije radio 2.0 MA" i slično. Da, radili su i rade, doduše ne u ovlaštenom, to je valjda ispod tvoje razine, ljudi koji aute rade sami lokalno, velik broj njih pošalje masu ovlaštenih po šibice ali u tvojim očima njihovo znanje valjda ne vrijedi ništa. Na ovom forumu se moglo pročitati i još uvijek se da naći toliko kvalitetnog materijala da padneš na guzicu, pogotovo jer smo mnogi bili i ostali osuđeni na rješavanje dal problematike, dal redovitog održavanja u vlastitoj režiji i snalažljivosti jer HR nikad nije imala razumnog ovlaštenog niti dilera niti pak su ovlašteni servisi bili neko cvijeće pa je masa ljudi da bi održala aute urednima i ispravnima posezala za drugim metodama, te metode su često bile na zavidnoj razini. Primjerice kod prvih JTS motora u 156-icama kad su krenula čađenja, pad snage, neobjašnjivi problemi recimo SEB je skužio da su motoru tvornički fulane bregaste i ECU, brojim alfistima je to pomoglo da bi sredili svoje aute i vozili ih dalje. To ti je prijatelju razina ovog foruma a ne kukanje jer je netko u ovlaštenom servisu tko radije radi pežoe nego alfe nešto krivo montirao. Ovaj forum je enciklopedija znanja bio i ostao, ovdje su alfisti toliko tolerantni, kolegijalni i spremni na kompromise i pomoć oko svega da ti ne možeš ni zamisliti.

Uživaj u lijepom danu i razmisli malo o tome što sam napisao, nemoj samo iščitati ono što tebi paše i nemoj se ljutiti, blagdani su pred nama. Nisam ti htio reći ništa loše osim da imaš krivi nastup i pristup.

Ispod moje razine, pre strašno!!!! Nemam ovdje apsolutno nikoga da to napravi a ne da je to ispod moje razine! I tu sve kreće, imate dojam da sam napuhan..... Tad sam htio reci vise kao vjerovali ili ne- raditi Ce ovlašteni, jer gdje takve stvari radi ovlašteni? Nigdje.... Kod nas sam bio kod nekoga(ovlašteni) i skužio da ga gledaju u čudu, pa sam se tako izrazio.... APSOLUTNO NE PLJUJUĆI NIKOGA SA FORUMA!!!!!  stvari su se promijenile od prije i pojeo sam dovoljno veliko govno da bi se netko još smijao na pizdariju koja mi se dogodila....
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline PeSti0018

• Starosjedioc
    • Benkovac
« Odgovori #124 u: 29-03-2024, 17:16:47 »
Ja se pridruzujem kolegi koji je takodjer kao i ja dosad samo citao..ali,mozda sam i ja u krivu,takodjer sam stekao dojam kao i svi ovdje. Mozda je do nacina pisanja,mozda ste malo bili pod stresom zbog svega,ali definitivno imam osjecaj da je bilo sve pisano nekako “sa visine”

A na forumu ima sigurno ekipe koja je radila takve zahvate. Ne skodi Malo i teme procesljati o predstavljenim vozilima.
Ps. Ne napadam niti ista lose mislim,ali kako sam i sam dugo na forumu svi su uvik jako korektni i spremni za pomoc
Ready To Race

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #125 u: 29-03-2024, 20:19:37 »
Ne znam ja tko se smijao ili ja nisam shvatio.

Ovlasteni je servis kao i svaki drugi i bude odradio ono sto im platis. Razlika između ovlastenog je support tvornice po pitanju specificnih informacija i znanja o pojedinom modelu, ali kako odredeni modeli stare tako se i ostali nauce jer jednostavno nemaju svi love za rješavanje problema u ovlastenom.

Brisao ti temu i Profil ili ne je tvoja stvar ali je po meni djeciji stav. Mozda sam u krivu ali tako to izgleda.

Isto tako mogu reci da mi je more ljudi sa foruma/kluba izaslo u susret na 1000 nacina a i ja sam napravio usluga drugima jednostavno takva je zajednica.

Nitko iz meni procitanog se nije cinilo kao nesto da ti se netko ruga ili je sretan jer si bio u problemu, samo su ti pokusane sugerirati stvari na osnovu iskustava.

Ako tko ima problem sa ovlastenim servisima u HR onda su to Alfisti jer Autocommerce kako se god zvao je katastrofa.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Offline Mike20

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #126 u: 30-03-2024, 09:04:33 »
Bedastoće svi skupa pišete, u debelom of topiku.
Daj ti to složi samo pa da vidimo dal i kad će se to raspast ili ne  :Rock:

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: jakov, Alfista145, DarioR, jockersmoker

Offline cava

• Trade Count: (+8)
  • Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #127 u: 06-04-2024, 09:50:07 »
sta ti ne citas?  :craz.
iskustveno je dokazano da dosta Giulia vozi na JTD hibridu i imaju 300k, 400k... jer to je omiljena verzija automobila za poslovnjake sto rade tolike kilometraze i uvijek ce radje skoknut do JTD preformanca po hibrid nego kupit tvornicki jači automobil željene snage..

"s druge strane, nije to nista novo i dosta giulia ima taj doticni JTD hibrid, nadam se da kao alfisti znate tko i sto je squadra, 370 ks je pocetna i bullet proof skoro varijanta, skoro jer se motor trosi ali bez greske trpi minimum 300 000 +km ovisi o odrzavanju...."
Behind the red line

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #128 u: 28-04-2024, 08:52:42 »
Dobar jutar svima :mah:....
saga sa servisom je zavrsena napokon neki dan. dodijeljen je bio valjda covjek koji to nikada nije radio... na svu moju srecu, naravno :hop:.... nekako je natezao odvodnu cijev od ulja tako da je uspio spigati donju flandju koja ide na blok... tako sto ju je zasarafio na tom kraju prvo sa oba sarafa na blok a onda na turbo i tako ju jasio dok mu turbo sjedne na manifold... sranje je sto je i od kvara do narucivanja djelova trebalo puuuuuuun k jer su eto preeeeeinertni i spori i tako prodje mjesec i pol dana bez auta.
Priznali su naravno da je njihova greska i popravili su auto... na moj nagovor su mi nabavili i heatexchanger jer sam rekao da cu ga platiti samo da vise zavrsim pricu. imam svoj stari HE natrag i vide se blagi tragovi sarafcigera ili necega na njemu. tak opet hura...
Upoznao sam i mehanicara koji ju je sastavio natrag i sam mi je priznao da je jedini koji je ostao od stare ekipe iz starog servisa...

Prvo sam dobio bio Golfa 8, mislim da je bio 1.0 TSI i moram priznati da je dobro odradio putovanje sa nas 5 unutra do Pariza i natrag... Ne trosi puno 6 - 6.5 sa nas 5 lego je svjetski.... Zivciralo me 20 tipki na volanu, a ni jedna na konzoli, sve mrtvi touch... I onda sam dobio 3008 i to hybrid- svaka cast svemu ali to je toliko ne prakticno i pre tesko da nema smisla ali ok... jbga... to je buducnost...

I sad secer na kraju Squadra.... nemaju termina prije 18.06. i sa time sam se pomirio... Zbog ovih panjeva sam 2 puta otkazao remap i nema termina prije.
Tu necu lagati da vjerujem g. Stephanu iz Sq i rekao mi je i napisao da se vozim sa autom bez bojazni normalno i doslovce da uzivam u autu dok se ne vidimo. I to u vise navrata... Mislim da mu ne treba reputacija o zaklanom motoru, zar ne?
Auto mi treba i uvjeren sam iskreno da zna sto mi govori. cinjenica da boostanja nema jer to ne radim, a vozis li auto do 2500 okretaja i saltas brze, iskreno s ovim motorom komotno mozes smatrati brzom voznjom(niti to ne radim). kada to prenesemo na nizozemska pravila auto mi salta ispod 2000 okretaja i dodem sporije malo normalne nizozemske voznje i sve 5... moooozda dodem ispod 10 litara...

koliko sam isto i shvatio cijelu pricu da posto je elektronicka papucica gasa, ECU odreduje tlak turba i po tome ima fuel trimove, ..zdarija bi mozda mogla biti u gornjoj sferi, tipa iznad 3500 okretaja, ali opet neki govore da mozes i na track day(ja nebum :ne2:), jesam ga u sekundi stisnuo do 3500 i nema razlike sa stock osim sto je bio nekako postojaniji jer stock mapa i zahtjeva manji tlak turba, pa otvara wastegate i tak ga drzi...

Temperatura ulja je normalna posto je na dashboardu cijelo vrijeme i vidim je... isto djabe pricati kad ju ne stiscem a i nemam performance loggera jos.... sa njime cu gledati u stupanj i vodu i ulje... onda cemo vidjeti mozda veci killer sto je rekao filip00.

Nema sanse da se raspadne :ar: nadam se :cigara: u protivnom :n065:
« Zadnja izmjena: 28-04-2024, 08:54:36 od jockersmoker »
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline IgoRR

• Član Alfa Kluba 9
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #129 u: 29-04-2024, 14:12:29 »
samo polako i bude došao termin  :cigara:

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: jockersmoker

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #130 u: 18-06-2024, 18:13:47 »
Pozdrav svima opet, nakon prijeđenih 2000 km bez mape stigao je dan kad se odradila i mapa napokon.... Naravno remapirana je i getriba, stavljen RACE knob, imam performance logger sada itd itd...

Moj zaključak na kraju cijele priče je ajme majko!!!!!

To nije isti auto koji sam imao, pretvoren je u SOTONU!!!!! Sad kad ju poklopiš na 100 Šalata 1 do 2 niže i uz takav vrisak krene abnormalno brati brzinu, stvarno sam šokiran!!!!

Ako itko želi i razmišlja, moja topla preporuka.... Uvjeren sam da ima deckiju koji bi ga znali kod nas tako složiti.... Još bi idealno bilo i remaping getribe, ne znam da li se netko sa time pozabavio do sada.....

Što se tiče temperature ulja i vode, iskreno ulje mi je fluktuiralo od 87- 93 C ali djabe kad je to po autocesti.... Iako Stephen tvrdi da se ne sekiram, da ne treba.....  :ar:

« Zadnja izmjena: 19-06-2024, 08:12:13 od piquet »
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline Matej Ti

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #131 u: 18-06-2024, 18:23:53 »
 :D drago mi je da je to to....sad deri ne žali :love:

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #132 u: 18-06-2024, 19:15:07 »
:D drago mi je da je to to....sad deri ne žali :love:

dizajnirana je za torturu.... :Rock: cijelo popodne sam sad van sebe, koja pila, presretan sam ko malo dete.... razlika je jaaaako velika.... prije je cupala do 100... kasnije je brala do 240.... na test voznji smo dosli do 230 ili tak nekaj, ljepi i ljepi i ljepi za sic.... osmjeh od uha do uha! sad se auto vozi normalno u A modu od DNA selektora jer je to sad normal mode, ima svu snagu samo salta full mekano i rano.... dok smo pricali mi je rekao da mu je zelja bila postici da ne treba saltati manualno... moram priznati da je uspio.... svaki mode sad ima svoju filozofiju saltanja... i naravno RACE :witch:
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline IgoRR

• Član Alfa Kluba 9
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #133 u: 19-06-2024, 07:43:08 »
Ajde, drago mi je da je sve skupa ispalo kako to treba biti :)

~350ak konja i 515 Nm je fina brojka za takav auto  :rol: :ok:

Kad buš u prilici i već pohvatao auto posnimi jednom 100 - 200 kako ide  :drive:

uživaj  :pivo:

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #134 u: 19-06-2024, 11:33:59 »

Kad buš u prilici i već pohvatao auto posnimi jednom 100 - 200 kako ide  :drive:

Iskreno, nadam se da se i vidimo ovog ljeta, biti cu cijeli osmi i dio devetog doma... Valjda bude koji meet.... Pokušat ću snimiti u švabiji nekaj.... Ak Bog da, budem i na Ring jednom ili Grobnik....

Okinuo sam i 360 + KS jučer i malo više okretnog, vozio sam se po pljusku pa je ohladilo zrak malo.... Sve ostane zapamćeno u loggeru, interesantna stvarčica jako.... Hrpa mogućnosti... A i fascinantna matematika kad imaš turbo a nemaš kubika....
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline IgoRR

• Član Alfa Kluba 9
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #135 u: 19-06-2024, 11:36:26 »

Iskreno, nadam se da se i vidimo ovog ljeta, biti cu cijeli osmi i dio devetog doma... Valjda bude koji meet.... Pokušat ću snimiti u švabiji nekaj.... Ak Bog da, budem i na Ring jednom ili Grobnik....

Okinuo sam i 360 + KS jučer i malo više okretnog, vozio sam se po pljusku pa je ohladilo zrak malo.... Sve ostane zapamćeno u loggeru, interesantna stvarčica jako.... Hrpa mogućnosti... A i fascinantna matematika kad imaš turbo a nemaš kubika....

bude se skombiniralo nekaj  :ok: :ok: :ok:

Offline kizo

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #136 u: 19-06-2024, 14:04:05 »
ajde neka si zadovoljan(oduševljen) :respect: :love:

Offline Cobra

• Ovisnik o alfistima
  • Audi A3
    • Zagreb centar
« Odgovori #137 u: 19-06-2024, 18:53:33 »

Pa kaj nije jednostavnije, da se jednostavno stanete…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline NeoSky

• Ovisnik o alfistima
    • BIH
« Odgovori #138 u: 20-06-2024, 10:40:19 »
Pa kaj nije jednostavnije, da se jednostavno stanete…

Sent from my iPhone using Tapatalk

TOXIC ALERT... :D  :lol
A bilo bi dobro vidjeti taj okrsaj... :D
When life gives u lemonade, make lemons!!

Offline IgoRR

• Član Alfa Kluba 9
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #139 u: 20-06-2024, 10:41:53 »
iz nule teško da mogu biti konkrurentan ali u roll-u bi bilo zanimljivo  :crazy:

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #140 u: 22-06-2024, 23:09:32 »
iz nule teško da mogu biti konkrurentan ali u roll-u bi bilo zanimljivo  :crazy:

:Rock: :Rock: :Rock: dapace!  :ar: samo molim te da ne trazim sad s kojim autom i sto ima, cak sam negdje vidio nesto ali se ne sijecam tocno da ne kopam....
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #141 u: 22-06-2024, 23:11:05 »
jao 1750
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline IgoRR

• Član Alfa Kluba 9
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #142 u: 22-06-2024, 23:11:59 »
:Rock: :Rock: :Rock: dapace!  :ar: samo molim te da ne trazim sad s kojim autom i sto ima, cak sam negdje vidio nesto ali se ne sijecam tocno da ne kopam....
Giulietta QV sa svojih ~330 konja, manual :)

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #143 u: 22-06-2024, 23:12:13 »
 :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: :Rock: kako ja volim taj motor, mislim nisam ga imao ali je dragulj isto, provjereno
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #144 u: 22-06-2024, 23:13:05 »
bomba bomba bomba, jedva cekam da se upoznamo iskreno

:hat:
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline IgoRR

• Član Alfa Kluba 9
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #145 u: 22-06-2024, 23:13:34 »
Alfa ima baš dobre benzince, zadnji obi turbaci su im svi vrh

1.4 & 2.0 MA
1.75 tbi
2.9 qv

Svi odlični

Offline IgoRR

• Član Alfa Kluba 9
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #146 u: 22-06-2024, 23:14:33 »
bomba bomba bomba, jedva cekam da se upoznamo iskreno

:hat:
Javiš se kad budeš u ZG pa popijemo kavicu

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #147 u: 22-06-2024, 23:17:40 »
obecajem
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #148 u: 22-06-2024, 23:18:11 »
i da imam prevec kila pa si mozda u prednosti :clap:
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…

Offline jockersmoker

• Član Alfa Kluba 3
  • Pripravnik
  • *
    • Grad Zagreb
« Odgovori #149 u: 22-06-2024, 23:20:36 »
Alfa ima baš dobre benzince, zadnji obi turbaci su im svi vrh

1.4 & 2.0 MA
1.75 tbi
2.9 qv

Svi odlični

da i tu sad dolazimo do one - daj ti to ljudima objasni.... jebiga.... kazu ljudi alfe se kvare....
Giulia2.0SquadraT
RiP 166@146..…