Nije nažalost FL unutra, jer realno to mi je osobno top kombinacija, stara vanka i nova unutra
Evo i malo podataka. Unutra je SP2, električna recaro sjedala sa izvlačenjem guznog dijela, kožni volan, karbon konzola, crni narančasti satovi....270000km , 2001.g. , rega do sredine 10. mjeseca. Jest, auto je kupljen sredinom '19 u ZG, u stanju gdje je itekako vidjela bolje dane. Od tada mehanički rješeno, jer mi je sve račune predao :
- 4 kayabe nove
- kompletan veliki servis
- termostat, svi nosači motora
- prednje 4 TRW vilice, iza svih 6 spona
- sve 4 nove gume Bridgestone gume
- multispoke 17 ET35 bez crtice...
- atestiran Lastovčić zadnji lonac itd itd...
+ prepiturana kompletno i naravno izlimarena sve šta je bilo lošije. Ispod je ko nova. I to se sve itekako osjeti u vožnji, jer je auto nevjerojatno ''našpanan'' i odaje filing kao da je i puno mlađa i sa manje kilometara. Prčkanja nema pretjerano, jer realno se nema šta dirat, a i prestar sam za ta sranja. Preinake mogu jedino ići danas-sutra u vidu nekog bremba 305 ili 330 i slično...
Cestitke i sretno.
Nestala je iz oglasnika u roku odmah.
Daj koju iznutra, godiste, km?
To je unutarnji redizajn?
Jest to sam bio ja. Oglašena prije 10ak dana oko 19h, oko 19.15h sam se javio čovjeku i dogovorio susret.
Lijep primjerak
Zna se sta bi ja dodao ali to sam samo ja,neka dobro i sretno sluzi
Jos jedno pitanje jel taj auto 2019 prodavan u ZG?
Sent from my iPhone using Tapatalk
A znam u kojem bi ti smjeru išao, al ja ću ipak malo pitomije
Ovaj auto neće vidjet ni stazu nit išta slično, ako budem napravio 3000km godišnje bit će to uspjeh. Ovaj auto je kupljen da kad mi dođe da povežem par zavoja i odem na kavu i spremim je natrag na spavanje