Jel zna netko iz Rijeke čija je ovo Alfa i u kakvom je stanju?Takve sam sreće da nikak ne mogu nać nešto što mi se sviđa da mi je blizu pa moram tražit nekog uslugu...hvala unaprijed ako mi netko može nešto reći o tom autu...
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-156-2.5-v6-24v-oglas-15803863
Poz.
Nedavno sam je pogledao za našeg kolegu iz Šibenika (Šime)

I odmah da skratim "Auto je groblje"
Pa da krenemo

Karoserija je jedino sto vrijedi na autu,osim par ogrebotina i laganog udubljenja ispod lijevog žmigavca(nema hrđe)
-Gume su jako lose,felge trebaju popravak.
-Unutrašnjost je potrošena skroz,na par mjesta tapicirung poderan,plastika razbijena.
Palimo motor

-Letva volana toliko struže da auto poskakuje kao "tamić" kaze meštar,treba nadoliti ulje,nadolijemo mi ulje- situacija nije puno bolja

-Motor je navodno drugi ubacen sa 150tisuca,i motor je doslovno cijeli hrđav,da dobro ste procitali cijelog je ulovila ruzina,puštamo motor da se zagrije i u medjuvremenu cujem svakakve zvukove iz njega.
-Na zagrijan motor meštar daje gas par puta do 5 tisuca okretaja,izbija dim na štangu od ulja i negdje od ispod motora(kaze tip,nisam dugo palio auto pa je to normalno)

-Na kraju cijele avanture motor prokuha(naravno i to je normalno jer auto se nije palio 2 mjeseca)

Cuo sam price da je ovo nekad bila jedna od naj Alfi na ovim prostorima,nazalost situacija je takva da je nebi uzeo i da ju poklanja besplatno (A trazi 1800 eura) jos kaze to je povoljno s obzirom na stanje auta

Nadam se da sam ti pomogao,ako te jos sto zanima slobodno pitaj