Vrbas se izlio u prigradskim naseljima, spasavalo se, vecinom civili, mladji muskarci su bili u prvim redovima, vojska je pomagala koliko je mogla i imala ljudi, iz grada se moglo izaci samo u Gradisku preko autoputa, ostali je sve bilo poplavljeno. Koliko znam svi clanovi kluba su dobro, nekima je Vrbas usao u kucu, nekima manje nekima vise, jedan kolega iz Trna je imao metar vode u kuci, sa njim sam se licno cuo.
Kada se sve uzme u obzir Banjaluka i nije tako lose prosla kako je u Doboju, Samcu i Bijeljini a o Srbiji da ne pricam. Svima pobrojanima ce trebati velika pomoc nas obicnih ljudi jer od ove dve drzave realno nema nista, ni pomoci a jos manje drzave, ne mogu da organizuju uplatu iz inostranstva preko paypala da banke ne dere ljude za proviziju. Sta imamo dalje pricati, ovo se odnosi na BIH, za Srbiju ne znam kako je ali po komentarima obicnih ljudi rekao bi da je i tamo banana drzava.
U svakom slucaju ostao sam duzan slike od skupa, to cu veceras, jer ranije nisam stigao, licno do mene na "planinu" nije stigla voda, ali sam pomagao, prijateljima i familiji pa nisam imao vremena.