Poslije mog prvog automobila (Renault 4) doslo je vrijeme da se kupi nesto ,,ozbiljnije''.
Sasvim slucajno (birano razumom, a ne srcem, znaci trazeno dobro vozilo) sam postao vlasnik 33-ke.
I... od tada sam zarazen. Bila je to 1997 godina.
Godinu kasnije, htjedoh da ustedim na gumama (mogu ove jos), i kao posljedica toga izletanje iz jedne krivine

Onda dugi period bez Alfe (Yugo 65) sve do oktobra 2005 godine

kada sam je uzeo presla je 142.000 km. Prva registracija mart 1996 godina (Italija). Po broju sasije vidio sam da je oktobar 1995 godina. Bokser, u Italiji je ugradjena plinska instalacija.

Odradio kompletan servis, promjenio sam zupcaste, svjecice, pakne, gurtne, sve filtere, ulje u motoru i mjenjacu, kocionu tecnost, antifriz. Castio je i novim zimskim gumama i akumulatorom (niji novi, opisao sam problem u predhodnom forumu). Vozena je dosta i svuda

Kvarovi: cilindar kvacila i donji i gornji morali su se zamjeniti. I sada najnovije, izgleda otisla lamela

: Kada dignem naglo obrtaje preko 3000 auto ne ubrzava nego i dalje istom brzinom dok obrtaji rastu. Ako postepeno dodajem obrtaje onda je sve ok.