Kappa se sređuje , sad se puno toga odradilo u zadnjih pola godine.
U 3. misecu su dosli drugi kozni sicevi- po meni najlipsi sta su isli u kappu.

Oko uskrsa je islo lakiranje , ja , caca i brat smo sami radili pripremu a jedan covik iz sela je lakira. Priprema je uzela puno vise vrimena od ocekivanog, auto je bija na tuči a to se nije ositilo pod rukom te ce ici ponovno na sredivanje tokom lita. Dvoje vrata, blatobran i gepek su bili jako udubljeni. Vrata sada izgledaju puno bolje nego prije ali se jos uvik vidi ( nismo profesionalci da znamo ispeglati savrseno velike udubine). Glavni razlog svega toga je bija ispucali lak. Auto je bija kompletno rastavljen i uspjesno sastavljen. Boja se nekome sviđa nekome ne. Uzevsi u obzir da me je kompletno lakiranje sa pripremom kostalo 100 eura ( materijal i sve u cijeni) auto je ispa savrseno.

Sad kad smo rijesili vanjstinu i napokon nabavili sve dijelove koje sam želija ugraditi odjednom poceja sam sa malo zahtjevnijim zahvatom.
Minja sam mjenjac, zupcasti, grijace, cistija usisnu, cr pumpu, vodenu pumpu, skratija opruge, krajnike i spone, brembo 4eroklipne celjusti sa alfe 166, glavčine sa kappe koja je imala brembo , mozda je bila jos pokoja sitnica ali se ne sicam. Bilo je u planu i turbo ali se cili posa dosta odužija tako da sam samo popustija i skinija staru turbinu i opet ju vratija.
Motor je iša dosta brzo vani, grijači su mi uzeli oko 2h zivota ( samo dok sam ih odsarafija i ponovno zasarafija).
Sve je islo nekako lagano, motor je bilo malo zeznut za izvaditi skupa sa getribom ali sam uspija. Vecinu posla sam sam odradija i radija sam oko 4 dana. Jako je nezgodno kad odes u kanal pa opet gori jer si nesto zaboravija ili kad ti mora netko pridrzati kontru a nema tko. Isto tako je i nezgodno mikroremen skinuti sam tako da sam uvik mora cekati da mi neko dode pomoci kod stvari koje nisam moga sam. Nisam se tija sa nicim zuriti da nesto ne zeznem.
Ali sam svejedno zeznija

Zaminija kablove od map senzora i senzora bregaste. To namisitija i onda mi i dalje nije tija upaliti jer nisam jednu cijev stegnija dobro sta ide sa rail-a na injektor. 4 h zivota potrosena i jos jedno par godina na zivciranje. Ali srica kad sam ju provoza je bila neizmjerna.

Za turbo jos cekam gorana da mi da downpipe

I konacan rezultat kako auto izgleda. Potrosnja se smanjila za oko 1.5 l . Auto puno lipse pali, nekako mirnije radi, ide bolje. Lipše izgleda, stabilniji na visim brzinama. Ugodniji za voziti. Prisritan sam. Zahvaljujem se Goranu na vise nego korektnoj cijeni za turbo i mjenjac