0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kupovina Alfe naravno nebi bila logicna da nema nekih problema. Šimetu su navodno nalili samo vodu umjesto antifriza tako da slijedi promjena toga.Pitanje: Dal ima nacina kako dobro oprati posudu rashladne tekucine? Da to odma rjesim kad vec mjenjam tekucinu?
Mislim da ti se samo čini na slici, drugacije je uzivo
Mozes ju prokuhat u vodi s octom i jedno dva brejk klinera bi to trebala oćistit ili kupi novu!
tribas oprat cili sistem sa nekim cistacem prije nego promjenis posudu vode inace ce opet za 5 dana bit ista..ustedi si pare i posudu trazi kao da vozis vrava 1.4 sa klimom (iste su)
Puno sretnih kilometara ti zelim! Ovo za antifriz i destiliranu prije nego sam isao u ZG sam vise ljut na sebe nego na debile u servisu, jer nisam gledao, kontam nemam sto provjeravat to je to.. Necu imenovat doticnu gospodu da ne pokrenem lavinu, izgleda da nema druge, nego kao sto sam do sad vecinu stvari sam radio sto sam mogao i za sta sam imao uvjete i alat. Javi svakako sta je sa rashladnim sistemom tocnije hladnjakom i posudom, tu smo da si pomognemo. Neka te sluzi kao i mene do sad