0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
odlična kombinacija svega, samo ja bi panoramu gore
Odlicna. Kako to da si nasao teblice. Taj broj je odavno bio koristen. Znam da je tesko vise ista naci, s nulama, ponavljajucim brojevima itd. Ova cak nije ni 0280. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ta panorama je precjenjena stvar. Zuji u pm na 200 plus, ja isto gledam auto bez panorame.Sent from my SM-S938B using Tapatalk
prodat ću mu ja moj krov Provjere ti u sustavu na tehničkomsvaka tablica koja je poništena ili odjavljena možeš je retroaktivno tražiti nazad u izradu, naravno uz narudžbu i uplatu Ja svoju vozim do 195 km/h pa ne zuji
Odlična, samo nikad mi nije bilo jasno zašto stavljaju ta siva kočiona kliješta pored crvenih/žutih/crnih..Ta kuća ima dosta Competizione primjeraka navodno je sve to povrat iz leasinga, o njoj nisi razmišljao?Mislim da je nešto bolja oprema od Veloce, crveni stiching iznutra..
Po novome sve tablice koje nisu aktivne niti deponirane na cuvanje idu natrag u uporabu odmah po odjavljivanju.
Eliminirani njemacki okviri tablica, Altigiri najtanji u ponudi se odlicno uklapaju vizualno, pogotovo prednji posto su iste boje kao scudetto. Malo mi je cudno biti u situaciji da su okviri tablica upgrade Slijedece na redu je zamijeniti kromirane oznake s crnima. Smisljam neki template za pogoditi tocnu poziciju kao original
Stigao zimski setI odmah montiran posto sam i felge i gume uzeo kod istog kod vulkanizera (Lesjak, u Sloveniji) pa me sve docekalo spremno kad sam dosaoNakon ljetnih 19" koje fakat djeluju ogromno, ove 18 mi izgledaju nekako male, doduse razlika u udobnosti i na volanu je primjetna
Da se nadje