Dakle, već postojeća tema je bazirana isključivo na G1 kineske projektore pa otvaram temu za one kojih zanima prava stvar

Znači nedavno je izašlo nešto novo - Morimoto BIXENON projektori, trenutno nabolje u retrofit svijetu, po testovima stoje uz bok najboljih OEM projektora kao što si FX-R, TL, ZKW-R.
Dakle, projektori s kojima se G1 (kinezi koje mnogi na forumu imaju) ili G3 prijektori ne mogu mjeriti. Cutoff je skoro dvostruko širi i precizniji, detalje možete naci na hidplanet forumu.
Morimoto koristi H1 zarulje te ih je lako zamijeniti dok G1 i G3 prijektori koriste nestandardne žarulje koje je moguće nabaviti samo od proizvođača projektora.
Morimoto ne dolazi sa balastima/žaruljama što ga čini skupljim od G1 projektora ali je daleko kvaliteniji. Ja sam sebi naručio komplet, imao sam i E55 prijektore na probi, a imam trenutno i FX-R prijektore koji su bili do sada vrh-vrha u kvaliteti osvjetljenja ali ici cu na Morimoto.
Ekipa u americi pjeni na njih jer su pnp kao G1, dakle imaju navoj nazad slično se fiskiraju kao G1, nema bušenja i slično. Pružaju kvalitetu koja nadmašuje većinu OEM projektora dok je s najboljima rame uz rame.....

U nabavi su skoro 1400kn s davanjima i dostavom u RH....
Ako bude zainteresiranih, nakon što ja montiram, mogu ponuditi nabavu bez provizije i montažu

Morimoto cutoff: